інтернет для бізнесу

Інтернет відіграє значну роль у роботі будь-якого підприємства, адже він потрібен не тільки для реклами і просування бренда, а й для основної діяльності організації. Без використання глобальної мережі неможливо ефективно будувати та розвивати бізнес.

Навіщо бізнесу потрібен інтернет

Існує кілька причин, з яких компаніям необхідний якісний інтернет:

  • Він є основним джерелом залучення клієнтів. Якісний сайт допомагає зробити бренд упізнаваним.
  • Інтернет необхідний для швидкого та зручного зв’язку. Він може використовуватися в суто корпоративних цілях (швидка комунікація між відділами чи філіями) і для зв’язку з постачальниками та замовниками. Часто виникають ситуації, коли можна набагато простіше та швидше вирішити питання за допомогою листування електронною поштою, ніж зустрічатися особисто.
  • Інтернет значно спрощує процедуру подання звітності до контролювальних органів та економить час фахівців.

Інтернет для бізнесу: основні вимоги

  • Якість з’єднання. Використання інтернету компанією нерідко пов’язане із проведенням фінансових операцій, тому з’єднання має бути стабільним і безперервним.
  • Швидкість. Під час онлайн-переговорів із клієнтами повільний інтернет може заважати й навіть зашкодити репутації компанії.
  • Безпека. У процесі своєї діяльності компанії проводять фінансові операції онлайн, обмінюються документами та діляться іншою конфіденційною інформацією. Щоб важливі дані не потрапили в чужі руки, підключення та корпоративна мережа повинні бути надійно захищені.

Компанія «Інформаційні Технології» https://www.it-tv.org/ua/ надає широкий спектр телекомунікаційних послуг у Києві фізичним і юридичним особам. Використання широкосмугових волоконно-оптичних ліній зв’язку, що мають пропускну здатність понад 10 Гбіт/с, гарантує високу якість і надійність послуг.

Підключивши гігабітний інтернет від провайдера «Інформаційні Технології», завантажити фільм об’ємом 4 ГБ можна за 32 секунди. За швидкості 100 Мбіт/с такий самий фільм скачуватиметься більш ніж 5 хвилин.

Цілодобовий моніторинг каналів зв’язку й обладнання, встановленого на базових майданчиках, дає можливість забезпечити клієнтам компанії безперебійну роботу мережі. Служба технічної підтримки працює 24 години на добу та максимально швидко реагує на всі звернення клієнтів.

Користуючись послугами компанії «Інформаційні Технології», ви створюєте надійний фундамент для свого бізнесу.